FIELD SERVICE ENGINEER
Zwolle
Als Field Service IT/Printing Engineers ben je de engineer die samen met je collega's zorgt voor de reparaties van IT- en printapparatuur. Jouw werkregio is Zwolle.

Word lid van ons team bij Solutions30. We werken samen met grote, kleine en middelgrote bedrijven en individuele klanten. Als Europees marktleider helpen meer dan 15.000 monteurs onze klanten bij het vinden van technische-, energie- en telecomoplossingen voor technologische en digitale uitdagingen en het leveren van uitstekende service.

Wat ga je doen?

Je neemt contact op met de klant en informeert over je komst, vervolgens onderhoudt en/of repareer je de apparatuur bij de klant. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen en incidenten totdat de klant tevreden is. Daarna zorg je voor de administratieve afhandeling van de reparatie. Tot je takenpakket hoort ook het installeren van nieuwe afdrukapparatuur bij eindklanten met bijbehorende softwaretoepassingen.

Wat bieden wij?

• een zelfstandige functie met veel vrijheid én verantwoordelijkheid
• een job in een gezond en groeiend bedrijf
• een salaris (start € 2.300) dat aansluit bij jouw niveau en ervaring
• aantrekkelijke pensioensregeling
• een aangename, informele werksfeer
• mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door (interne) trainingen en opleidingen
• een aantrekkelijke bonusregeling
• bedrijfswagen, tablet en smartphone
• starten met een jaarcontract, met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd

 

Waarom wordt dit jouw nieuwe baan?

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met een open communicatie. Jij snapt wat een tijdvenster is en je weet: op tijd is niet te vroeg en niet te laat. Wij plannen jouw ritten, maar soms lopen dingen anders. Dan denk je actief na over oplossingen. Je ziet er netjes uit en je blijft altijd beleefd. Dat is voor jou niet moeilijk, want je vindt het gewoon leuk om contact te hebben met mensen.

 

Wat breng je mee?

Je hebt een technische achtergrond, of aantoonbare affiniteit met techniek (MBO werk/opleidingsniveau) en je denkt in oplossingen. Ervaring met hardware, zoals printers en computer/laptops is een pré. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder ben je flexibel en communicatief vaardig.

Bij Solutions30 zetten we ons in om oplossingen voor nieuwe technologieën te vinden voor onze klanten. We laten ons bedrijf voortdurend groeien. Daarom zijn we op zoek naar jou, een enthousiasteling die service voorop stelt, die gedreven is om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken.

Heb jij zin om de IT afdeling samen met jouw collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek! Stuur een bericht naar hr.nl@solutions30.com t.a.v. Rachel Leemhuis. Wil je vooraf meer weten over deze functie, dan kun je altijd contact opnemen met de Field Manager, via fm.nl@solutions30.com. Je kan bij in loondienst komen of aan de slag als zelfstandige.

Zie hier onze promo film https://youtu.be/rFFoSNP6AwE

Uw aanvraag is succesvol ingediend.

Als uw toepassing is geselecteerd, wordt u binnenkort gecontacteerd door een van onze technici.

Als u geen feedback ontvangt, betekent dit dat uw cv is overgebracht naar onze database voor toekomstige wervingsprocessen.

Complimenten,
afdeling personeelszaken